A TE PRAXISOD MÁR JELEN VAN AZ ONLINE TÉRBEN?

Ha NEM, segítek, hogy láthatóvá és elérhetővé válj a potenciális páciensek számára!

Ha IGEN, nézzük meg, hogyan tudjuk közösen megteremteni a maximális páciensélményt a weboldaladon!

Krenadesign_Rena5

PÁCIENSÉLMÉNYT NÖVELŐ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE | BIZALOMÉPÍTŐ ARCULATI ELEMEK TERVEZÉSE | HEALTH & WELLNESS FÓKUSZÚ ONLINE MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁSA ÉS TARTALOMGYÁRTÁS | PÁCIENSÉLMÉNYT NÖVELŐ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE | BIZALOMÉPÍTŐ ARCULATI ELEMEK TERVEZÉSE | HEALTH & WELLNESS FÓKUSZÚ ONLINE MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁSA ÉS TARTALOMGYÁRTÁS | PÁCIENSÉLMÉNYT NÖVELŐ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE | BIZALOMÉPÍTŐ ARCULATI ELEMEK TERVEZÉSE | HEALTH & WELLNESS FÓKUSZÚ ONLINE MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁSA ÉS TARTALOMGYÁRTÁS | PÁCIENSÉLMÉNYT NÖVELŐ WEBOLDALAK KÉSZÍTÉSE | BIZALOMÉPÍTŐ ARCULATI ELEMEK TERVEZÉSE | HEALTH & WELLNESS FÓKUSZÚ ONLINE MARKETING STRATÉGIA ALKOTÁSA ÉS TARTALOMGYÁRTÁS

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Az együttműködésünk menete lépésről lépésre

Előzetes kapcsolatfelvétel

Ha szimpatikusak az általam képviselt értékek, tetszenek a munkáim és szívesen dolgoznál velem, akkor bátran keress a megadott elérhetőségeken!

Ha e-mailt küldesz, akkor kérlek, hogy a lehető legrészletesebben írd le, hogy pontosan miben lehetek a segítségedre! Ne aggódj, ha valami kimarad, akkor kérdezek! A megadott paraméterek alapján, így ezen az úton is biztosan személyre szabott árajánlatot tudok adni.

Árajánlat elfogadása, szerződéskötés

Ha szóban mondanád el az elképzelésedet, akkor lehetőséged van díjmentesen, egy 20-30 perces online konzultációt kérni Tőlem!

Amennyiben elfogadod az árajánlatomat, akkor előkészítem a projekt kivitelezése kapcsán az együttműködésünk alapját képező szerződést, amelyet az aláírás előtt Neked is elküldök átolvasásra. Ha mindent rendben találsz, akkor szerződünk, és kezdetét veszi a közös munka!

Projekt kivitelezése, egyeztetések

Mielőtt belevágunk a kivitelezésbe tartunk egy projekt indító egyeztetést online konzultáció keretében, ahol tűpontosan meghatározzuk a brand üzenetedet! Ez elengedhetetlen lépés ahhoz, hogy minden esetben megszülethessen a tökéletes, páciensélmény növelő és páciensbizalom építő design!

A kivitelezés során e-mailben folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, szükség esetén szóban is keressük egymást!

Projekt lezárása, weboldal átadása

Minden esetben az előre lefektetett mérföldkövek teljesítésével halad a kivitelezés, és a meghatározott határidővel zárjuk a projektet. (Sajnos ad hoc helyzetek mindig adódhatnak! Ilyenkor egyeztetünk, és szükség esetén újratervezünk!)

Az átadott weboldalak és marketing rendszerek folyamatos karbantartást igényelnek, így oktatási garanciát vállalok minden ilyen projekt kapcsán! A részleteket itt találod!

„Health & wellness” szakemberek, akiknek leginkább segíteni tudok az online jelenlét és a vizuális kommunikáció kialakításában

Te is közéjük tartozol?

Magánpraxist működtető szakorvosok (pl. kardiológus, nőgyógyász, bőrgyógyász), fogorvosok, gyermekorvosok, akiknek a pácienseik maximális elégedettsége elsődleges szempont.

Egészségügyi szakemberek (pl. gyógytornász, gyógymasszőr, dietetikus, védőnő, laktációs tanácsadó, szülésznő, mentálhigiénés szakember), akik speciális szaktudásuk révén pácienseik őrangyalai.

Pszichológusok és coachok, akik a lélek bonyolult útvesztőinek feltérképezése, valamint az élet okozta lelki blokkok feloldása kapcsán nyújtanak segítő kezet a hozzájuk forduló és fejlődni vágyó pácienseknek.

Fittness szakemberek, akiknek feltett céljuk, hogy a mozgás iránti szeretetüket a lehető legtöbb embernek átadják, és megtanítsák ügyfeleiknek, hogy a mozgásra, mint élvezeti forrásra tekintsenek.

Wellness és Beauty szakemberek, akik mindent megtesznek azért, hogy a hozzájuk forduló vendégek lelki békéjét, és belső harmóniáját a természetes alapanyagú kezeléseikkel minél magasabb szinten megteremtsék.

Természetesen a fenti kategóriák nem fedik le a teljes, és igen széles spektrumú „Health&Wellness” területet.

Itt csak a legismertebb szegmensek kerültek felsorolásra, így akkor is keress bátran, ha a Te hivatásod egy speciális, akár az  egészségügy egy peremterületéhez tartozó szakterület (pl. gyógypedagógus, okleveles természetgyógyász stb.).

Továbbá előzetes tapasztalataimból adódóan a KRENA Design hatékony segítsége lehet orvosszakmai társaságok, alapítványok online és offline megjelenésében is.

Szakmai/magánpraxis weboldakészítés

Találd meg az elképzeléseidnek legmegfelelőbb konstrukciót!

További kiegészítő szolgáltatások, amelyek bármely csomaggal együtt és külön is igénybevehetőek!

BASIC Kisarculati csomag az önazonos és profi megjelenés érdekében

A csomag tartalma:

  • Brand üzenet meghatározása közösen (max. 30 perces személyes/online egyeztetés keretében)
  • Logó
  • Névjegykártya
  • Mini arculati kézikönyv (inpirációs moodboard, színpaletta, betűtípusok, képek és egyéb vizuális elemek a design kapcsán)

A logó első körös egyeztetése során mindig két alternatíva közül lehet választani. A kiválasztott verzióval még apróbb módosítások kérhetőek, majd ez kerül véglegesítésre, és a megfelelő formátumokban átadásra.

Ár: 120 000 Ft-tól

A csomag tovább bővíthető a social media felületekhez kapcsoló design kialakításával, illetve kisebb nyomdai anyagok (pl. szórólap, brossúra), szükség esetén cégtábla/reklámtábla tervezéssel!

Social media (Meta/Facebook, Instagram) design kialakítása (pl. borító, puzzle feed) és tartalomgyártás (pl. posztok, bejegyzések)

Van az úgy, hogy nem igazán jönnek az ötletek, elfogytak a témák, de a pácienseiddel jó lenne ezen az úton is tartani a kapcsolatot?! Introvertált személyiség vagy, aki tapasztalt „health&wellness” szakember, de nem szívesen postol a social media felületein? Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy manapság nem elegendő, ha a praxisod online jelenléte kizárólag egy honlapra terjed ki. A social media felületeken való dinamikus jelenlét bizonyítottan több minőségi ügyfelet hoz, és segít megtartani a már meglévő pácienseket, hiszen így biztosított a folyamatos kontakt velük.

A grafikai kivitelezés és a weboldalépítés mellett szívesen támogatlak a márkaazonos social media felületeken való megjelenésben is! Legyen szó Facebook bejegyzések készítéséről vagy Instagram puzzle feed tervezésről hozzám bátran fordulhatsz! 

A social media szolgáltatásom egyedi árajánlat alapján vehető igénybe.

 

"Health&wellness" fókuszú szöveges tartalom írása weboldalra

Hiába a jól megtervezett, harmónikus és önazonos design, ha a weboldalad szöveges tartalma nem szólítja meg megfelelően a célközönségedet!

A Te különleges helyzetedben, mint egy, a „health&wellness” területén tevékenykedő szakembernek ez még inkább kritikus szempont! Fontos, hogy a honlapod szöveges tartalma is növelje a páciensélményt megtartva az arany középutat a szakmai értéked átadása és a páciensbarát nyelvezet között. Ezzel a módszerrel valóban lehetőséged nyílik kiérdemelni a potenciális ügyfeleid törékeny bizalmát, és hosszú távú elköteleződésüket irányodba!

Ha nem vagy a szavak embere vagy csak a szövegírásra szánt időt is a pácienseidre szánnád, akkor keress bizalommal!

Az ár egyedi árajánlat alapján kerül meghatározásra, amely függ a szöveg terjedelmétől, és az erre vonatkozó keresőoptimlazilási igény mértékétől!

Személyes online oktatás a weboldal és/vagy hírlevélküldő rendszer használatához

Ha szeretnéd élő szóban is részletesen átbeszélni a weboldalad és/vagy hírlevélküldő rendszer további kezelése, karbantartása kapcsán a teendőket, hogy valóban magabiztosan használhasd azokat, akkor lehetőséged van „személyes” (online) oktatást kérni Tőlem.

Ár: 12 000,- Ft/60 perc

Karbantartás

Minden weboldal igényli a törődést az átadását követően is! A megfelelő működés megőrzése érdekében rendszeresen el kell végezni a CMS-hez, Prémium Sablonhoz és a pluginokhoz kapcsolódó frissítéseket, illetve előfordulhat, hogy egy-egy újítás a tárhelyen lévő beállítások átkonfigurálását is igényli. Emellett a blog cikkek feltöltése vagy az esetleges tartalmi módosítások is időigényes feladatok tudnak lenni.

Ha úgy érzed, erre Neked már nincsnen kapacitásod vagy éppen távol állnak Tőled az ilyen jellegű, informatikai tennivalók, akkor állok rendelkezésedre!

A karbantartási szolgáltatásom egyedi árajánlat alapján vehető igénybe, hiszen a különböző weboldalak egyedi, személyre szabott bánásmódot igényelnek hosszú távon is!

Copyright © Kunné Nagy Renáta,
KRENA Design | Minden jog fenntartva 2021 -

Pin It on Pinterest