Kunné Nagy Renáta vagyok, Health & Wellness Designer, a KRENA Design alapítója.

Küldetésem, hogy a hozzám forduló, vállalkozói szemléletű „health & wellness” szakembereknek olyan önazonos, minőségi és a maximális páciensélményre fókuszáló online és offline megjelenést biztosítsak, melynek köszönhetően magánpraxisuk méltó módon válik láthatóvá és elérhetővé a potenciális ügyfelek számára. 

Közel 10 éves egészségügyi, illetve gyógyszeripari szakmai múlttal a hátam mögött és két kisgyermek édesanyja ként tudom, hogy milyen felbecsülhetetlen értékű a segítő szakemberek munkája! Ugyanakkor azt is tapasztaltam, hogy hiába empatikus, kiváló szakember valaki, ha nincs jelen az online térben, sajnos sokan nem találnak rá. Hiszen a mai digitális világban a páciensek is első körben az interneten informálódnak az őket érintő egészségügyi problémákról, azok kezelési, megelőzési lehetőségeiről, és a közelben ennek kapcsán elérhető szolgáltatókról.

A klinikumban töltött, ellátásszervezői feladataim során megtanultam, hogy a „health & wellness” területén a tökéletes kereslet-kínálat találkozásról akkor beszélhetünk, ha a páciens valóban az ő egyedi igényeinek legmegfelelőbb segítő szakembert találja meg, és így meg tud valósulni a „személyre szabott” ellátás. Az így megtapasztalt, erős bizalmi viszonyon alapuló, pozitív páciensélmény pedig hosszú évekre szóló elköteleződést teremthet az ellátó szakember és páciense között! Hiszem, hogy az általam biztosított megfelelő stratégiai szemlélettel és minőségi, keresőoptimalizált online megjelenéssel ez a fajta bizalmi elköteleződés a lehető legszélesebb körben elérhető, fenttartható a Te praxisodban is!

Krenadesign_Rena7

Betegedukációs projektmenedzseri éveim alatt volt alkalmam egyedi – kizárólag a „health & wellness” területéte jellemző – kommunikációs eszközöket (pl. páciens barát nyelvezet) és marketing szemléletet megismerni, illetve elsajátítani. Emellett különböző, a hozzám tartozó betegedukációs projektekhez kapcsolódó, informatikai fejlesztésekben is közreműködtem, továbbá pharmacovigilance felelősi szerepet is betöltöttem. Így az elmúlt években széles spektrumú, de szorosan összekapcsolódó, egymást kiegészítő ismeretekre sikerült szert tennem az egészségügy számos területén.

Ez az egyedi, csak a „health & wellness” ágazatra jellemző, komplex látásmód megléte adja a KRENA Design egyediségét és teszi különlegessé a weboldalkészítés területén.

Elkötelezett híve vagyok a „life long learning” szemléletnek az életem minden területén! Így közel 3 éve a kreatív énemnek is teret engedve, egy régi álmomat valóra váltva eldöntöttem, hogy webdesigner leszek. Több sikeres projekt kivitelezése után tudatosult bennem, hogy a lehető legnagyobb szenvedéllyel a szívemhez oly közel álló szakmai területek – egészségügy, marketing, webdesign – összehangolásával tudom a legnagyobb szakmai értéket adni az ügyfeleimnek, és amelynek köszönhetően újra és újra megélhetem a munka nyújtotta flow élményét.

Így született meg a KRENA Design mai formája, mely kimondottan a „health & wellnes” szektor szakembereinek kíván segítő kezet nyújtani az online káoszban, hogy csakis a hivatásuknak élhessenek!

Büszkeséggel tölt el a mai napig, hogy a Webartery hallgatói közül én lehettem az első olyan interjúalany, akiről videófelvétel is készült!

Ha szívesen megismernél még jobban, akkor a velem készült interjú felvételét itt tud megnézni. Az interjú házigazdája Péter Éva , a Webartery oktatója.

Copyright © Kunné Nagy Renáta,
KRENA Design | Minden jog fenntartva 2021 -

Pin It on Pinterest